Irodánk logója - Dr. Ujvárosi & DDr. Klötzl Ügyvédi Iroda

Nyelvek:
))MAGYAR(( német angol

Hamarosan:
olasz


» DDr. Klötzl Gebhard «


Fotó - DDr. Klötzl GebhardAz ügyvédi irodát, ahol dolgozom, huszonöt éves szakmai tapasztalat birtokában alapította csapatunk egyik fõ "feje", DDr. Gebhard Klötzl (ext.link http://www.kloetzl.net), 2005 szeptemberé- ben.
DDr. Klötzl 1982-tõl az Osztrák Alkotmánybíróság jegyzõkönyvvezetõje volt, majd 1983-ban a Finanzprokuratur-ban (vagyis az Osztrák Köztársaság Központi Ügyvédi Irodájában) tevékenykedett.
1989-tõl a Gazdasági Minisztérium Állami Magasépítészet Jogügyi Osztályában volt alkalmazott. 1993-tól ugyanott osztályvezetõ lett az Osztrák Gazdasági Minisztérium jogi részlegén.
DDr. Klötzl, aki a magyar nyelvet jó írásos és megfelelõ tárgyalási szinten beszéli, az irodában a közigazgatási ügyek specialistája. Szívesen vesz át olyan ügyeket, melyek tipikusan hatósági eljárási lebonyolítással járnak; több tulajdonost képvisel a legkülönbözõbb építésügyi eljárásokban, valamint az alkotmány- és igazgatási bíróság elõtt.
Emellett természetesen a "mindennapi jogi ügyletekben" is ellátja az ügyfelek képviseletét, hiszen jómaga is alapszinten beszél magyarul.

Publikációk:

 A publikációs jegyzéket int.link itt találja meg.


Hobbik:

   Helytörténeti ismeretek a születési és lakóhelye környékérõl (Ober St. Veit)
   Magyarország jogtörténete és az ehhez kapcsolódó publikációk
   A Hietzing-i Kerületi Múzeum tiszteletbeli munkatársa

Utoljára módosítva: 2012.05.22 . [^] 

Szerzõi jog © Dr. Ujvárosi Veronika, 2010-2020. Minden jog fenntartva.
Design by Ethernaut