Irodánk logója - Dr. Ujvárosi & DDr. Klötzl Ügyvédi Iroda

Nyelvek:
))MAGYAR(( német angol

Hamarosan:
olasz


» Impresszum «

Dr. Ujvárosi Veronika
Cím: Leegasse 7/7
A-1140 Bécs, Ausztria
E-mail: dr.ujvarosi(a)aon.at
Mobil: +43-650-4734917

Az oldal tartalma szerzõi jogvédelem alatt áll.

Minden tartalom felhasználása - kivonatos formában is - kizárólag írásbeli engedéllyel lehetséges. A honlapon szereplõ tartalmat és információkat gondosan állítottuk össze, azonban az oldal használata saját felelõsségre történik, az oldalon szereplõ adatok helyességéért, teljességéért vagy aktualitásáért, továbbá a külsõ hivatkozásokért, azok tartalmáért és formájáért felelõsséget nem vállalunk.

Minden igyekezetünk ellenére lehetnek idõszakok, amikor adatainkat nem lehet megjeleníteni. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, elõzetes bejelentés nélkül változtatásokat és kiegészítéseket közöljünk a honlapon.

Optimális megjelenítéshez minimum 1024x768 felbontás, és Mozilla Firefox v3.5x böngészõprogram ajánlott.
Oldalaink tesztelésre kerültek még a következõ "hagyományos" böngészõkkel is: Chrome (v5.0.375.70), Internet Explorer (v6, v7) és Opera (v10.53). Mind Windows XP alatt.
Amennyiben Ön mégis olyan másik programot használna, amellyel a kívánt tartalom egyáltalán nem, vagy (részben) olvashatatlanul jelenik meg, kérjük feltétlenül jelezze irányunkba egy rövid e-maillel a e-mail webmaster(a)ujvarosi.at cimen!

Utoljára módosítva: 2013.04.10 . [^] 

Szerzõi jog © Dr. Ujvárosi Veronika, 2010-2020. Minden jog fenntartva.
Design by Ethernaut