BEMUTATKOZÁS - Dr. Ujvárosi Veronika ügyvéd

Dr. Ujvárosi Veronika ügyvédi iroda
Tartalomhoz ugrás
BEMUTATKOZÁS

Bécsi székhelyű, német-magyar nyelvű osztrák ügyvédi iroda vagyunk a Schönbrunn-i kastély közelében. Ügyvédi irodánk alapítása óta fő profilunk a természetes - és jogi személyeknek nyújtott határon átnyúló ügyvédi segítség. Ezen belül magyar és német nyelvű ügyfeleinket képviseljük Ausztriában a mindennapi jogi ügyletekben is. Alapvető célkitűzésünk az, hogy ügyfeleinknek ne csak a szűk értelemben vett ügyvédi szolgáltatásokat nyújtsuk a közös munka során, hanem, hogy utána hosszútávú együttműködés alakuljon ki közöttünk annak érdekében, hogy a külföldön élömagyarok otthonosabban és nagyobb biztonságban érezhessék magukat egész Ausztria területén.
Dr. Ujvárosi Veronika:

Dr. Ujvárosi Veronika bécsi székhelyű, magyar anyanyelvű ügyvéd. Hatéves kora óta él Bécsben, itt végezte a gimnáziumi tanulmányait, valamint szintén itt végzett 2002-ben a Bécsi Egyetem Jogi Karán. Ügyvédi vizsgáját 2008-ben tette le, azóta ügyfélköre meghatározó részét magyarországi kis- és középvállalkozások alkotják. Jelentős tapasztalattal rendelkezik az ilyen cégek külföldi exportjának megerősítésével és vezetésével kapcsolatos jogi kérdésekben. Elmondása szerint az Ausztriában vállalkozni szándékozó magyar üzletemberek legnagyobb problémája a hely - és országismeret hiánya. Ezért alapvető célkitűzései között szerepel, hogy a meglevő és leendő ügyfelei az ausztriai piacon történő megjelenésük első pillanatától otthonosan és biztonságban érezzék magukat.
Ennek elősegítésére olyan kooperációs partner hálózatot épített ki, melynek magyar nyelvű tagjai egy kezdő vállalkozás valamennyi lehetséges igényét ki tudják elégíteni. Az iroda szorosan együttműködik ezért magyar nyelvű adótanácsadókkal, ingatlanközvetítőkkel,
biztosítási szakértőkkel, valamint banki ügyintézőkkel és székhelyszolgáltatókkal. Folyamatos sikerének kulcsa az ügyfélbarát hozzáállása, a több nyelven történő kommunikációja, határozottsága és sokrétű tudása.

Továbbképzései:

2003 - Wake Forest/University - School of Law - Summer Programm, Capital Market Law in cooperation with Juridicum Law University in Vienna

2004 - Magántanulmányok ELTE Jogtudományi Kar (Fiatalkorúak BüntetŐjoga
Ausztriában és Magyarországon)

Vissza a tartalomhoz