ELÉRHETŐSÉGEINK - Dr. Ujvárosi Veronika ügyvéd

Dr. Ujvárosi Veronika ügyvédi iroda
Tartalomhoz ugrás
ELÉRHETŐSÉGEINK

Irodánk Bécs egyik legszebb külső kerületéhez tartozik. Autóval és tömegközlekedéssel is problémamentesen eljuthatnak hozzánk. Távol a belváros nyüzsgésétől, az egész 14. kerület díjköteles parkoló zónájában gond nélkül megállhat; parkolási lehetőség közvetlenül az irodánk előtt és a környező mellékutcákban is mindig adódik. Ha „mifelénk járna”…avagy a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda elérhetősége és nyitvatartási ideje:

1. Mi az iroda pontos címe ?

A – 1140 Wien, Leegasse 7/7. Még pontosabban: Irodánk egy sárga saroképület földszintjén található, a bejutás az „Ügyvédek/Rechtsanwälte csengők megnyomása után lehetséges. Az irodabejárat közvetlenül a csapóajtó után balra, a lifttel szemben található. Ügyeljen fokozottan arra, hogy NE a Leebgasse (tehát NE „b” betüvel) címet üsse be a navigációs rendszerbe, mert az nem a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Irodához vezet, hanem egy 10. kerületi címhez. Onnan legalább 30  perc szükséges autóval mire eljut a ténylegesen jó címre, azaz a 14. kerületi Leegasse 7/7 –re.

2. Hogyan közelíthető meg a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda tömegközlekedéssel ?

Az U4-es metróval a Braunschweiggasse megállóig kell elmenni és ott kell felmenni, ahol a Braunschweiggasse  felirat található, de azon lépcsőlejáratot kell választani, ahol az „Ono Klopp Gasse” – felirat látható. Így autómatikusan egy benzinkút sarkához ér. Haladjon úgy el a benzinkút mellet, hogy az az Ön jobb oldalára essen. A benzinkút utáni első keresztutca a Leegasse, ahol már csak a hetes házszámig kell előresétálnia. Bécsen belül alábbi honlap alatt tervezheti meg a személyes útvonaltervét: www.wienerlinien.at

3. Milyen parkolási lehetőségek vannak a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Irodakörnyékén ?

Az iroda a 14. kerületben található, ami egy parkdíjköteles zóna. Parkórák nem találhatóak, a parkolás mobilon keresztül vagy parkolójegyekkel működik. Ezeket a benzinkúton és a trafikon lehet megvásárolni. Az irodához saját parkolási terület vagy garázs nem tartozik, de az iroda körül általában található megfelelő parkolóhely.

4. Mi történik akkor, ha nem találom meg időben a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Irodát ?

Kérem, figyeljen arra, hogy az irodánkhoz vezető utakon csúcsidőben forgalmi torlódás lehetséges és a parkjegy megvétele és kitöltése sem egy kétperces akció, de a tanácsadás nálunk pontosan kezdődik. Amennyiben az eddigi útmutatások ellenére késik, úgy hívja irodánkat mihamarabb az alábbi számon: 00 43 650 47 34 917, hogy segíthessünk az eligazódásban.

5. Hogyan jutok el autóval legkönnyebben a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Irodába ?

Ezt a navigációs rendszere megmutatja, de ha mégis eltévedne, akkor vegye azt irányadónak, hogy az U4-es metróvonal Braunschweiggasse – i megállójánál van az irodánk.

6. Melyik magyarországi vonattal jutok el a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Irodába ?

A vonatok Magyarországról már a Hauptbahnhof állomásra érkeznek (http://hauptbahnhofcity.wien/) . Innen az U1-es (piros) metróval a Karlsplatz-ig kell elmennie. Ahol az U4 -el (Hütteldorf irányába, zöld vonal) kell a Braunschweiggasse – i megállónál kiszállni.

7. Mi a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda nyitvatartási ideje ?

Fix nyitvatartási idők nincsenek. Van olyan, hogy szinte egész nap alig van valaki „benn”, mert mindenki „kinn” tárgyal. Előfordul, hogy szerda este 20 óra után még égnek a lámpák nálunk, mert pont az év szerződését írják alá ügyfeleink, de megeshet, hogy pénteken már csak délig vannak nyitva kapuink, mert próbáljuk a hétvégét hétvégeként megélni. De összefoglalva elmondható, hogy reggel 8 és 9 óra között kezdünk és este 17 és 19 között végzünk. A hétfővel kezdjük a hetet és péntekkel zárunk. Vészhelyzetekben természetesen volt már hétvégi ügyelet is, nemcsak telefonos, hanem személyes is.

8. Ha Magyarországról jövök, akkor kaphatok hétvégi időpontot is ?

Alapjában véve igyekszünk a hétvégi tanácsadásokat elkerülni, de kivételes esetekben hétvégi időpontok is lehetségesek. Hétvégi időpontigényét kérjük előre és emailben jelezze.

9. Mindent elolvastam, de mégis lenne a Bécsi Ujvárosi Ügyvédi Iroda elérhetőségével kapcsolatosan további kérdésem, mit tegyek ?

Ha még mindig van kérdése, akkor elsősorban ne hívjanak fel minket, hanem amennyiben lehetséges írják meg kérdéseiket (dr.ujvarosi@aon.at) és mi mihamarabb válaszolunk, vagy szívesen visszahívjuk Önt.

Vissza a tartalomhoz